Preview Mode Links will not work in preview mode

Trygghetspodden - Länsförsäkringar Jönköping

Feb 27, 2019

Vattenskador är den vanligaste skadan i våra hem. Med enkla medel kan du undvika att drabbas. I det här avsnittet medverkar Lennart Sundberg, skadeförebyggare och Jennike Jarlback, livansvarig. Läs gärna mer på vår webbsida för fler skadeförebyggande tips.


Nov 13, 2018

Jonas Ander, skadeförebyggare och Jennike Jarlback, liv- och pensionsansvarig pratar bland annat om hur du brandsäkrar ditt hem och hur du ska agera om det börjar brinna.


Jun 4, 2018

I andra avsnittet intervjuar Jennike Jarlback vår skadeförebyggare Jonas Ander som ger råd och tips inför sommaren och semestern. Vad ska man tänka på när man reser utomlands, vad ingår i hemförsäkringen, vad gör man om olyckan är framme och kan man skydda bostaden när man är bortrest?


Apr 5, 2018

I första avsnittet pratar vår skadeförebyggare Jonas Ander och Jennike Jarlback, liv- och pensionsansvarig om hur vi på Länsförsäkringar Jönköping arbetar för att minimera skador, om det går att förebygga naturskador, vad man ska tänka på inför kommande cykelsäsong och vad den nya lagen om rattsurfning...